0 Items
+32 (0)3 385 93 85 info@vitaememoriam.be

TOUR & TAXIS – BRUSSELS | 23 – 24 MAART 2019


De beurs

Funeral Expo is de officiële internationale vakbeurs van de begrafenisondernemer, voor de begrafenisondernemer,
in het hart van Europa.

De uitvaartsector is permanent in beweging met vaak nieuwe trends, alsook aangepaste reglementeringen die elkaar opvolgen. De sector vormt tevens een niet onbelangrijk aandeel binnen onze economie. De begrafenisondernemer is een onmisbaar beroep vol emotie waarbij professionals dagelijks de meest gepaste begeleiding aanbieden aan hun klanten. Tijd voor een vakbeurs, gedragen door de diverse nationale en internationale beroepsfederaties uit de sector. Tevens het moment om de sector in een positief daglicht te plaatsen naar overheid en belanghebbenden.

Professionele bezoekers en exposanten

Professionals samenbrengen om huidige en nieuwe potentiële relaties te ontmoeten, dat is het doel van een vakbeurs. Om dit te realiseren is een sector-neutrale partner aangesteld om de beurs professioneel in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen welkom is. Zo kunnen alle ondernemers en afnemers hun toeleveranciers ontmoeten, hun samenwerking verstevigen, nieuwe afspraken maken of nieuwe producten ontdekken. Exposanten kunnen merk- en naambekendheid versterken en nieuwe klanten ontmoeten. Netwerkmomenten geven bijkomend de mogelijkheid om kennis en inzicht te verzamelen. Met andere woorden: Funeral Expo is het ideale moment voor begrafenisondernemers om zich breed te oriënteren over hun vakgebied.

Een ideale timing

De drukke en minder drukke periodes binnen de uitvaartsector zijn u niet onbekend. De datum van de beurs is dan ook gekozen in functie daarvan. Het wordt een ideaal moment om even te reflecteren over uw bedrijf, nieuwe trends op te nemen, het najaar voor te bereiden en eventueel toekomstige investeringsplannen uit te werken.

Brussel, het hart van Europa

prachtige gebouwen van Tour&Taxis, gelegen in de hoofdstad van ons land, hebben alle faciliteiten in huis voor zowel de bezoekers als de exposanten van Funeral Expo. De gerestaureerde site met zijn iconisch koninklijk pakhuis biedt, naast alle comfort, meteen ook een aangename, moderne, en innovatieve uitstraling aan de beurs en aan de sector.


Praktische info:

Waar:
Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel

Wanneer:
Op zaterdag 23, zondag 24 maart 2019
Van 10 uur tot 18 uur

Bereikbaarheid:
Tour & Taxis is vlot bereikbaar met de wagen en met het openbaar vervoer.
Alle mogelijkheden kan u terug vinden op www.tour-taxis.com/nl/map

Parking:
Tour & Taxis beschikt over een ruime ondergrondse, betalende parking die rechtstreeks toegang heeft tot de ingang van de beurs.

Toegang:
De toegang is gratis na voorafgaandelijke registratie en is exclusief voorbehouden aan vakpubliek.
Registratie is mogelijk vanaf 15 februari 2019.

Overnachten:
Ontdek Brussel samen met uw bezoek aan Funeral Expo.
Klik hier voor meer info

Meer informatie :
IJV – IFAS vzw
Fam. Van Rysselberghedreef 2 bus 6
B – 9000 Gent
Tel : +32 9 241 55 00 – Fax : +32 9 241 55 11

info@funeralexpo.be
Funeralexpo.be


VITAE MEMORIAM

Funeral.be