0 Items
+32 (0)3 385 93 85 info@vitaememoriam.be

Een geschikt accessoire voor uw herdenkingsfoto’s binnenshuis

Bij Vitae Memoriam zitten we niet stil en zijn we constant op zoek naar nieuwe toepassingen binnen de fotokeramiek. Wij gaan aan de slag met de feedback van onze klanten en onze partners en ontwikkelen nieuwe en innovatieve uitvoeringen.

Deze keer bracht dit ons tot een uniek accessoire: een op maat gemaakte houder voor keramische tegeltjes met een mooie foto en/of tekst erop.

De fotohouder wordt gemaakt uit bamboehout, een mooie en duurzame houtsoort. Doordat we dit accessoire speciaal hebben laten ontwikkelen, zijn de houders perfect afgesteld op onze foto’s en zijn verschillende formaten en details mogelijk, waaronder het toevoegen van een kaarshouder:

Afmetingen

Bamboe houder 1 (klein)

Formaat 13 x 5 x 3 cm
Tegel, Spaans Witje, 12.5 x 12.5 cm

Bamboe houder 2 (groot)

Formaat 20 x 8.5 x 3 cm
Tegel, Spaanse keramiek, 15 x 15 cm
Voorzien van een uitsparing voor theelichtje.

(Opgelet! De bamboehouders zijn niet geschikt om buiten te plaatsen)

U heeft de mogelijkheid om de tegel gepersonaliseerd te laten bedrukken of een standaard setje te bestellen:

Houder + tegel met standaard beeld en tekst U kan kiezen uit een standaard aanbod aan voorontwerpen. Deze kunnen snel geleverd worden en zijn geschikt voor tentoonstelling in uw showroom.

Houder + tegel met gepersonaliseerd beeld en/of tekst U bezorgt ons een beeld en/of tekst, en wij maken er iets moois van! Deze items zijn uniek en worden opgemaakt volgens de wensen van uw klant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen

De tegeltjes worden volgens hetzelfde procedé als uw herdenkingsfoto’s geproduceerd, waardoor we ook hier de blijvende kleurechtheid garanderen.

U kan de bamboehouders met tegel(s) bestellen via info@vitaememoriam.be. Als er nog vragen zijn dan helpen we U via die weg ook graag verder.

Warme groeten,
Vitae Memoriam